Wimperextensions

 

Een prachtige volle sensuele oogopslag!

De wimperextensions zijn ideaal als u een type bent die geen zin heeft om zichzelf elke ochtend helemaal op te maken, maar wel goed voor de dag wilt komen, als u op vakantie gaat, of voor die vrouw die elke dag een prachtige sensuele oogopslag wil hebben. Nooit meer zorgen te hoeven maken over het uitlopen van u mascara en de daarbij horende “Pandaogen”.

Met de Wimperextensions kan u echt alles. Ze zijn bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee. Ook sporten en de sauna is geen probleem.

Wij werken uitsluitend met wimperextensions die niet te onderscheiden zijn van uw eigen wimpers. U eigen wimpers worden aangevuld met onze B-,C-, D- J of L-vormige wimpers, deze bestaan in verschillende lengtes en diktes zodat ik de natuurlijke haarlengte van u eigen wimpers kan volgen en aanvullen. Het resultaat is een natuurlijk ogend en volle oogopslag! Langere, vollere en natuurlijk ogende wimpers die tot wel 4 a 5 weken “kunnen” blijven zitten.  Let op dit is p.p. verschillend.


Hoe lang blijven de wimperextensions zitten ?

De wimperextensions worden semi permanent geplaatst, dit betekent dat de extensions blijven zitten totdat deze verwijderd worden of de haartjes uitvallen. Om een mooie volle wimperlijn te behouden, adviseren wij om iedere 2 tot 4 weken een refill behandeling uit te voeren. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is 60 tot 120 minuten. Een refill behandeling duurt gemiddeld 30 to 45 minuten.


Kwaliteit

De wimperextensions zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals de natuurlijke wimperhaar. De Fabelash wimperextensions waar ik mee werk en ook mee ben opgeleid zijn niet van echt te onderscheiden, vanwege de diversiteit in materiaal, curve (krul)  en dikte kan ik bij elke vrouw de gewenste oogopslag creëren die zij graag wilt.

Voor een wimperverlenging worden gemiddeld:
60 tot 100 haartjes gebruikt per oog bij de One by One Wimperextensions techniek.
120 tot wel 700 haartjes gebruikt per oog met de 3D Russiqan Volume techniek.


Luxurious Eyes Amersfoort werkt met:

  • 100% Finest Silk Wimperextensions by Fabelash
  • Fabelash 3D Russian Volume Wimperextensions 100% Finest Silk Lashes

 


De voordelen van de wimperextensions:

❤ Altijd die mooie oogopslag  ’s Ochtends en ‘s avonds.

❤ Mooie volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling of juist die extra volle Look,

❤ Maakt mascara, wimperverf of wimperkrultang overbodig. (Geen zwarte Panda Ogen meer)

❤ Lengte en dikte aangepast aan uw wensen. (Er wordt ook gekeken wat mogelijk is)

❤ Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet zitten.

❤ Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee. (Ook met sporten blijft het netjes zitten) Ideaal voor de Zomer altijd die Sexy Glamour Look on the Beach of die regenachtige Herfst dagen.

De wimperextensions kunnen ongeveer 4 a 5 weken blijven zitten, want dan valt uw natuurlijke wimper eruit. U bent niet in één keer al u wimperextensions kwijt bent. Het uitvallen van de wimpers is een geleidelijk proces, de natuurlijke wimper valt samen met de daaraan bevestigde extension eruit.

De wimperextensions zijn niet schadelijk voor uw eigen wimpers. Indien deze op de juiste manier geplaatst of verwijderd worden!

Laat dit dus altijd doen door een gecertificeerde Wimperstyliste !

Kom het zelf ervaren en zie dat u nooit meer anders wilt.

Heeft u verder nog vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tot snel!

Something is wrong.
Instagram token error.

luxurious_eyes_amersfoort

Follow
Load More