Veelgestelde Vragen

Worden mijn eigen wimpers door de wimperextensions beschadigd?

Wimperextensions zijn absoluut niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers. De extensions zijn licht en flexibel, evenals de lijm die wordt gebruikt. Uw eigen wimpers zullen dus niet afbreken en vallen gewoon uit naar de natuurlijke haarcyclus van de wimpers.


Kan ik meteen alles met mijn nieuwe wimpers doen?

Nadat de behandeling is afgerond, is het belangrijk om de nieuwe wimpers de eerste 12 tot 24 uur niet in contact te brengen met water. Ook de zonnebank  kan de eerste 12 – 24 uur niet. Na deze periode kunt u gewoon alles doen wat u normaal ook doet. Doe wel voorzichtig met u wimpers en wimperextensions: wrijf bijvoorbeeld niet te hard in je ogen en breng cosmetica met beleid aan, gebruik olie vrije producten. (Wij raden Mascara af)


Waarom is het verstandig mijn wimpers binnen 3 á 4 weken bij te vullen?

Dit heeft te maken met de natuurlijke groeicyclus van u wimpers: valt een natuurlijke wimper uit, dan ben je de aangebrachte wimperextension ook kwijt. Om dus een volle rij wimpers te houden, laat u ze om de zoveel weken bijvullen. (de groeicyclus is per persoon verschillend)


Hoeveel tijd neemt het zetten van wimperextensions in beslag?

Het aanbrengen van een nieuwe set wimpers duurt 1,5 tot 2 uur. Een bijvul behandeling neemt minimaal 1 tot 1,5 uur in beslag. (ligt eraan hoelang de periode is als u het laat bijvullen. hoe langer u wacht met bijvullen hoe langer het duurt)


Kan ik mascara op mijn wimperextensions aanbrengen?

De wimperextensions geven uw wimpers een lange en volle look. De meeste mensen zullen mascara dus niet nodig vinden. Heeft u liever toch een extra laagje mascara op? Gebruik dan een milde mascara. Waterproof mascara’s en mascara’s op oliebasis worden afgeraden. Breng de mascara alleen aan op de uiteinden van uw wimpers, dus niet bij de wimper aanzet. Dit is onnodig en kan de lijm beschadigen en kan na het niet goed verwijderen van de mascara u natuurlijk wimper doen breken)


Kan ik andere oogmake-up dragen met mijn wimperextensions?

U kunt alle soorten oogmake-up gewoon dragen. ook een eyeliner kan gewoon aangebracht worden. Zorg er echter wel voor dat je je make-up met een milde reiniging verwijderd. Het beste is om je make-up, onder de douche, met een milde facewash te verwijderen. Reinigingslotions op oliebasis worden sterk afgeraden, daar de olie de wimperlijm doet oplossen.

 

Heeft u nog andere vragen of advies nodig? Neem gerust contact met ons op.