De Behandeling

De duur van het plaatsen van een nieuw set wimperextensions duurt tussen de 1,5 en 2 uur. Tijdens deze +/- 2 uur moeten de ogen gesloten blijven. Er worden ongeveer tussen de 30 – 80 wimperhaartjes aangebracht bij de “One by One lashes” bij de andere 2 technieken worden er meerdere haren aangebracht.

 De wimperhaartjes worden aangebracht door een speciale bonder (lijm). Van te voren zal ik met u bespreken wat u graag zou willen en zal ik kijken of dit haalbaar is met uw wimpers.

In de salon gebruiken wij 4  soorten behandelingen. Zo kunt u kiezen uit de volgende wimperextension.


One by One: Door middel van een de One by One techniek wordt er 1 haartje (de extension) op u eigen natuurlijke wimperhaar aangebracht. Dit doe ik met een speciale bonder (Lijm) zonder formaldehyde, die ervoor zorgt dat de aanzet zacht en flexibel blijft en niet schadelijk is voor je eigen wimpers. De lengte, de curve (krul)  en de dikte (er zijn verschillende diktes beschikbaar: 0.15 mm, 0.20 mm, 0.25 mm)worden naar uw wens aangebracht er wordt natuurlijk wel gekeken of het mogelijk is wat u graag wilt. Door deze nauwkeurige plaatsing van de wimperextensions behalen wij een uiterst natuurlijk resultaat.  


3D Naturel Lashes : Bij deze techniek worden er 3 ultra dunne haartjes (extensions) op 1 van uw eigen natuurlijk wimperhaar aangebracht. Dit zorgt voor iets   meer volume als bij de One by One techtniek. Dit is niet schadelijk voor u eigen wimperhaar. De dikte van de 3D naturel extensions zijn samen net zo dik (2 x 0.10 mm) als die van de One by One (0.015 mm /0.20 mm) extension.  Deze wimperextensions worden ook weer met een speciale bonder (Lijm) zonder formaldehyde aangebracht, die ervoor zorgt dat de aanzet zacht en flexibel blijft en niet schadelijk is voor je eigen wimpers.


3/4D Volume Lashes: Deze techniek is sinds begin het jaar 2014 echt populair in Nederland. Wilt u voor een nog  iets vollere look gaan dan de Naturel look, dan kunt u kiezen voor de 3/4D Volume techniek. Hier worden er 3 tot 4 wimperextensions aangebracht aan 1 van u eigen natuurlijke wimperhaartjes. Dit word ook weer gedaan met de speciale bonder (Lijm) zonder formaldehyde aangebracht, die ervoor zorgt dat de aanzet zacht en flexibel blijft en niet schadelijk is voor u eigen wimpers. De dikte van de 3/4D extensions zijn 0.05 mm, 0.07 mm en zullen dus ook weer overeen komen met de dikte van 1 van de One by One wimperextensions.3D / 10D Russian Volume:
(De 3D/10D is de nieuwste techniek op het gebied van wimperextensions . Deze techniek is sinds begin het jaar 2014 echt populair in Nederland) Wilt u echt voor een dramatische volle look gaan (zoals u veel ziet op de reclames van een Mascara merk of alle filmsterren, muziek artiesten) dan kunt u kiezen voor de 3D/10D Russian Volume techniek. Hier worden er 3 tot 10 wimperextensions aangebracht worden aan 1 van u eigen natuurlijke wimperhaar. Dit word ook weer gedaan met de speciale bonder (Lijm) zonder formaldehyde aangebracht, die ervoor zorgt dat de aanzet zacht en flexibel blijft en niet schadelijk is voor u eigen wimpers. De dikte van de 3D/10D extensions zijn 0.05 mm, 0.07 mm en zullen dus ook weer overeen komen met de dikte van 1 van de One by One wimperextensions.


Als u aangeeft welke u zou willen dragen. Gaan we samen kijken of de natuurlijke wimpers het kunnen dragen. Mocht dit  iet het geval zijn wordt dit netjes verteld voorafgaande de behandeling.

na de behandeling krijgt u de verzorging en nazorg informatie mee of toegestuurd wat u zelf het fijnste vindt. De Nazorg informatie kunt u ook altijd terugvinden onder het tabje informatie, Verzorging en nazorg .