Over Mij

 


Hallo,

Ik ben Cynthia. 33 jaar en wonend in Amersfoort, sinds Juni 2014 mag ik mezelf een gecertificeerde wimperstyliste noemen. Na het behalen van mijn certificaat(en). Ben ik vanuit huis begonnen met het plaatsen van wimperextensions. Inmiddels is het niet meer een hobby waar ik dol op ben. Maar mijn werk. Dit doe ik vanuit mijn Salon die gevestigd is in Amersfoort.

  • Mijn ontmoeting met Wimperextensions: Een vriendin van mij vertelde tijdens het sporten “ik ga volgende week extensions zetten op me wimpers” UUUH wat ga je zetten? zei ik met een heel verbaasd gezicht. 0_0 Nou ik was REUZE benieuwd. Inmiddels een week later, “WAUW ik wil dat OOK”, ja hoor mooie lange Flappers aan haar ogen. Nou zo ongeduldig dat ik ben in dit soort gevallen, heb ik de volgende dag een afspraak gemaakt en ik had precies 24 uur later net als mijn vriendin lange & volle wimpers en was PER DIRECT Verslaafd.

 

  • Waarom ben ik zelf Wimperextensions gaan plaatsen: Ik was zo enthousiast over het feit dat je met een beetje/veel geduld en een goeie vaste hand een vrouw eigenlijk nog vrouwelijker kan maken dan ze al is. Dus ik ben gaan rond kijken en vragen hoe en wat om een goeie wimperstyliste te worden. Na een paar maanden zelf de wimperextensions te hebben gedragen en er echt helemaal enthousiast erover te zijn wilde ik gaan proberen om de wimperextensions te gaan plaatsen bij anderen. Bij Fabelash in Amersfoort kon ik een goeie training volgen. (Kijk voor meer informatie hierover op www.fabelash.com) en  werd mij alles verteld over wimperextensions en ook over de natuurlijke wimperhaar van de klanten. Daarna mocht ik het op een model gaan proberen en het lag er al snel dik boven op, ik had een vaste hand en had er gevoel voor in mijn handen O en het aller belangrijkste “Geduld” na velen uren later kreeg ik mijn certificaat in handen en ben ik geslaagd YES!!

Na veel te hebben geoefend op mijn vriendinnen ben ik wat ik nu ben “een echte Wimperstyliste”  die altijd op zoek is naar perfectie en mooie kwaliteit producten om u van mooie wimpers te voorzien.

 

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Graag tot ziens bij Luxurious Eyes Amersfoort

Cynthia    

 


                 


 “The Beauty of a Woman is not in the Clothes she wears, the figure she carries, or the way she Combs her hair. The Beauty of a Woman is seen in her Eyes, because that is the doorway to her HEART, the pleace where LOVE Resides. True beauty in a Woman is reflected in her Soul”.