Contact 2

Lip Fillers met de Pistor Eliance meso treatment.

Steeds vaker wordt er gevraagd of het veilig is om lip fillers te injecteren met de Pistor Eliance Meso treatment . Is de techniek wel goed en is het veilig? Het antwoord hierop is “ja”. Ik leg het je graag uit, zodat je daarna ook zelf de keuze kunt maken. Zie hieronder ook het filmpje waarin ik zelf de behandeling krijg. Ik doe mijn lippen al jaren met deze techniek van de Pistor Eliance Meso treatment en ben dol enthousiast over deze behandeling. waarom daar kom ik later op terug.

Lippen opvullen met een pistor?

De pistor meso treatment  is ontwikkeld door een arts en is om de juiste dosering van fillers of hair en of skinboosters te injecteren. Hierbij wordt met een pistor meso treatment van Luxurious Eyes Amersfoort op de juiste diepte voorzichtig de afgestelde dosering in de lip geïnjecteerd. Met een klein naaldje van 3 mm die de perfecte diepte bereikt om de lippen mooi gelijkmatig te vullen. LET OP: Luxurious Eyes Amersfoort werkt NIET met de hyaluron pen! De Pistor meso van  Luxurious Eyes Amersfoort zet niet meer prikjes dan een arts zou zetten als hij niet met een canule zou werken (lange naald). Dit werkt dus niet veel anders dan een arts.

Wat wel overgelaten moet worden aan plastisch chirurgen zijn de traangoten en neusfillers, daarom zal luxurious eyes deze behandeling niet uitvoeren en verwijs ik u door naar een specialist voor speciaal traangoot en neusfillers.

 

Hoe lang blijft het resultaat behouden?

Het resultaat van een behandeling met Saypha® filler is direct zichtbaar en voor een langere periode, maar niet blijvend. Bij de lippen zijn er 3 fases deze zal ik zometeen verder uitleggen. 

Afhankelijk van de gebruikte Saypha® Filler, de te behandelen plek en de persoonlijke eigenschappen van de huid, blijven de resultaten enkele maanden tot een jaar zichtbaar.

Zie hier de 3 fases van de lipfiller.

 

 

Redenen om een lipfillers met Pistor mesogun te doen.

 1. Je krijgt altijd een symetrische lippen
 2. Met de Pistor Eliance van Luxurious Eyes Amersfoort wordt de juiste dosering afgesteld in de lippen.
 3. Minder zwelling
  Doordat wij niet meer prikjes geven dan een arts zwelt de lip niet zo veel. Minder zwelling en kortere hersteltijd.
 4. Minder blauwe plekken
  Bij een filler behandeling wordt er precies gewerkt waarbij we opletten waar de adertjes zitten en wanneer er toch een adertje geraakt wordt, nemen we genoeg tijd om deze dicht te drukken. Daarnaast werken we na de behandeling met koud kompressen. Een brandwonden en littekencremé die ervoor zorgt dat er minder blauwe plekken en littekentjes optreden.
 5. Specifieke wensen zijn mogelijk.
  Met de Pistor van Luxurious Eyes Amersfoort kunnen specifieke wensen en contouren worden vervuld.
 6. Specialiste.
  De behandeling met de Pistor wordt uitgevoerd door een goed opgeleide Pistor Mesogun specialist. We nemen de tijd en u bent geen getal dat maar binnen komt lopen.
 7. Kwaliteit fillers. Luxurious Eyes Amersfoort werkt met dezelfde fillers als een arts. Filler die wij gebruiken zijn FDA gekeurd  Saypha. Dit is een tijdelijke, oplosbare Filler.

Ga voor een fillersbehandeling altijd naar een Pistor Eliance mesogun specialist die werkt met goede en veilige merken fillers.

 

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?

Dankzij het hoogwaardige veiligheidsprofiel en de verdraagbaarheid van Saypha® gels in de huid, kun je jouw dagelijkse activiteiten onmiddellijk na de behandeling hervatten. Na de behandeling zou je enig ongemak kunnen ervaren, zoals tijdelijke gevoeligheid, roodheid, zwelling  in het geïnjecteerde gebied.

Deze symptomen zijn meestal licht tot matig en verdwijnen in minder dan zeven dagen. Om de kans op een eventuele zwelling te verminderen kun je het behandelde gebied korte tijd koelen met een ijskompres.

 

Welke aanbevelingen kunnen gevolgd worden?

Om het risico van zwelling en bloedingen op de injectieplaats te verminderen, is het gewenst gedurende een week vóór de behandeling geen antistollingsmiddelen, antibiotica en ontstekingsremmers te gebruiken. Deze geneesmiddelen kunnen ertoe leiden dat eventuele bloedingen langer aanhouden. Waarschuwing: verander zelf niets aan jouw medicatie, maar vraag jouw arts wat hij of zij aanbeveelt en volg dit advies op.

 

Zijn er uitsluitingscriteria?

Saypha® mag niet worden gebruikt bij:

 • cliënten die de neiging hebben om hypertrofische littekens te ontwikkelen;
 • cliënten met een geschiedenis van auto-immuun ziekte of die behandeld worden met immuuntherapie;
 • cliënten van wie bekend is dat ze overgevoelig zijn voor hyaluronzuur;
  vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven;
 • cliënten jonger dan 18 jaar;
  lichaamszones met dermale ontstekings- of infectieverschijnselen.

 

Wil je meer informatie over de Meso Lip Filler of heb je een vraag stuur dan geheel vrijblijvend een mail naar: Info@luxurious-eyes.nl of bel/Whatsapp naar: 06-1995 1883 ik help u graag verder.

Ben je al enthousiast geworden en wil jij ook je lippen meer Volume geven?

Boek je afspraak dan makkelijk & snel in de online agenda.

Boek NU

tot snel 🙂