Fillers Pistor Eliance.

De Pistor Eliance Mesogun is ontwikkeld door dr Michel Pistor, vooraanstaand arts op het gebied van mesotherapie.
De Mesogun is volledig computer gestuurd waardoor de dosering van het hyaluronzuur en de rimpeldiepte van te voren kan worden bepaald. Het risico op teveel of te diep behandelen is hierdoor uitgesloten.

Dmv kleine injecties wordt het hyaluronzuur maximaal 3 -4 mm diep in de huid aangebracht en wordt de rimpel of het lijntje zichtbaar opgevuld.

Pistor Eliance in combinatie met de Saypha® Meso Filler Treatments.

We kijken allemaal wel eens in de spiegel en storen we ons soms aan  de “beginnende” rimpels en/of  lijntjes in het gelaat waarvan je denkt, hoezo & wanneer zijn deze zich hier gaan huisvesting? Of die mooie nieuwe lippenstift, staat deze je misschien net iets beter als je lippen mooi gehydrateerd en/of iets voller zouden zijn?

Helaas krijgen we hier uiteindelijk allemaal mee te maken of we nu willen of niet. Toch is er wel een optie om deze strijd even uit te stellen en je huid wat liefde terug te geven, voor al die mooie jaren en herinneringen. Uiteraard worden we er zelf ook erg vrolijk van zodra we weer in de spiegel kijken. Zie je het al een beetje voor je?

Dan is behandeling met de Pistor Eliance in combinatie met de Saypha® Meso Filler Treatments voor jou de oplossing.

De Pistor Eliance Mesogun maakt het mogelijk om hyaluronzuur in de huid aan te brengen waardoor rimpels, vouwen en lijntjes vervagen of meer volume wordt gecreëerd in bijvoorbeeld lippen.  Direct Resultaat met slechts 1 behandeling.  Het resultaat houdt 8-10, soms wel 12 maanden, afhankelijk van jouw huid/lipconditie.

Bij Luxurious Eyes amerfoort werken we met een veilige filler (Saypha® Meso Filler) die na 8-12 maanden door het lichaam zelf wordt geabsorbeerd. Het is dus geen permanente filler! Lees hieronder meer over hyaluronzuur.

 

 

Hyaluronzuur (HA) is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam en is essentieel voor het behouden van de hydratatie, de stevigheid en de elasticiteit van de huid.

Door invloeden van buitenaf, zoals blootstelling aan de zon, verontreiniging en vrije radicalen, en door het natuurlijke verouderingsproces neemt het HA-gehalte van de huid ieder jaar iets af. De huid wordt dunner, droger en verliest zijn elasticiteit. Er verschijnen lijnen en rimpels. De volheid van het gezicht neemt af, en de hele harmonie van de gelaatstrekken verandert. Ontdek hoe de tekenen van veroudering zonder operatie en pijn teruggedraaid kunnen worden. Omdat hyaluronzuur een natuurlijke stof is die in het hele lichaam aangetroffen wordt, zijn allergische reacties zeer zeldzaam.

Het geïnjecteerde hyaluronzuur geeft de huid weer veerkracht en soepelheid terug door de aanmaak van nieuw collageen en elastine.

 

Kortom; hyaluronzuur is een veilige filler die na 8-12 maanden door het lichaam zelf wordt geabsorbeerd. Het is dus geen permanente filler maar geeft een tijdelijk resultaat.

 

Meestal volstaan 1-2 behandelingen. Indien gewenst zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het voor Jou ideale resultaat kan worden onderhouden door herhaal injecties, bv 1 maal per 3-4 maanden.

Meer informatie over de lipfiller? 

Klik dan hier: Lipfiller