LVL ~ Luxurious Volume Lift

~Nieuw bij Luxurious Eyes Amersfoort ~

LVL (Lash Volume Lifting)


Luxurious Volume Lift!!!

​Het hebben van mooie, lange wimpers staat hoog op het verlanglijstje van vele vrouwen. Het liefst heeft iedereen de wimpers mooi gelift voor een open blik die de ogen groter maken. Niet voor niets is mascara één van de best verkochte make-up producten in de Beautyindustrie!

De nieuwe en revolutionaire LVL-methode zorgt na slechts 1 behandeling van 60 minuten, gedurende minimaal 6 weken voor Lange, Volumineuze en gelifte wimpers. Dit alles, zonder dat daar een wimperkrultang of dikke lagen mascara aan te pas hoeven te komen!


Hoe werkt het?

De revolutionaire LVL- methode is een behandeling voor de eigen wimpers, waarbij géén gebruik wordt gemaakt van het aanbrengen van Wimperextensions.
Bij deze bijzondere behandeling die volledig nieuw is, wordt een laagje ‘coating’ aangebracht bij de wimperaanzet met een nieuw soort gelformule. Aan de hand van uw wimperlengte leer je de curve van het siliconen schildje te bepalen.
Door middel van dit siliconen schildje worden de wimpers gelift vanaf de wimperaanzet (dus vanaf de wortel), hetgeen zorgt voor een open blik met lange, volumineuze en perfect gesepareerde wimpers.
Door ook nog een tint toe te voegen, krijgen de wimpers meteen een super color boost!

De LVL- wimperbehandeling neemt ca. 45 minuten in beslag en laat de ogen optisch vele malen groter lijken en geeft de oogopslag een mooie en natuurlijke uitstraling.

Het effect van de LVL- behandeling blijft minimaal 6 weken zichtbaar. In deze periode is het dus niet nodig om de wimpers te krullen met behulp van een krultang en zijn ze ook zónder mascara lang en perfect gesepareerd. Voor een extra intens effect kunnen de wimpers desgewenst worden aangezet met 1 of 2 dunne laagjes mascara.